All American

Idag har Jonas och jag ägnat hela dagen åt att tänka och leva amerikanskt inför vår road-trip i juli. Imorse gjorde Jonas fattiga riddare åt oss (hur amerikanskt det nu är) och sen packade vi ihop våra kart- och guideböcker och åkte till hans jobb - via McD såklart. Där åt vi våra hamburgare först och sen så började vi vårt sökande på nätet över megaskärmarna (tänker stort redan nu). Det var bland annat flyg, hotell, hyrbil och resrutt som skulle planeras. På närmare fyra timmar hann vi med riktigt mycket, men eftersom resebolaget var stängt när vi var klara väntar vi till på måndag med att göra bokningarna. Känner att vi behöver snacka lite med dem innan vi spikar allt, även om vi tycker oss ha koll på det mesta själva.

Det vi fattat beslut om än så länge är att vi kommer vara borta i två veckor, flyga till/från New York/Stockholm, ta tåg till Boston och hämta hyrbil där, åka ner (utmed kusten mestadels) till Orlando, Florida där vi avslutar vår resa och tar ett inrikesflyg tillbaka till New York. Det ska bli hur kul som helst! Vi har massa saker som vi vill se och göra under resan.

Till middag blev det förstås All American Pizza - ett ställe här i Skövde som vi aldrig varit på förut och som är inrett som ett klassiskt diner. Och nu blir det snart en (hollywood)film med Ben&Jerry glass. Visst har vi varit nyttiga va? :) Men en sån här resa kräver övning och vi tänkte att ju tidigare man börjar desto bättre ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack Annica för de orden! Ja det är bara hålla tummarna nu! Hoppas allt är bra med er! Kram

2009-09-27 @ 16:22:39
URL: http://lindizzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0