Still kicking

Efter "påhopp" från den blivande bruden får jag väl skriva ett inlägg då ;) Har helt enkelt inte orkat med, eller ids som norrlänningarna säger, att blogga på sistone. Inte för att det som vanligt inte händer något - tvärtom - utan för att det är så mycket annat som tar min tid och energi. Men nu ska jag sammanfatta de senaste månadernas både bra och dåliga händelser:

* Jobbet går bra och jag trivs fortfarande lika bra. Småstressigt så här innan semestern, men samtidigt kul. Byrån har fått en ny känd kund (avslöjas när det är mer officiellt) och så söker vi en ny medarbetare i form av en till projektledare.
* Poker har avancerat till större fåglar som han dessvärre gärna tar med sig in i lägenheten eller lämnar på balkongen. Så nu har han fått bjällra runt halsen och går omkring och gnäller över det, men är hur gosig som helst annars (inte så konstigt eftersom han tar ut sina aggretioner på fåglar och möss istället).
* Har fått mitt svenska körkort nu. Jätteskönt att slippa ta med sig foldern (cypriotiska körkortet) och få konstiga blickar från polisen när de tittar på det. Blev som befarat hemsk på körkortsfotot, men kommer nog ändå få förnya det redan nästa år då jag byter efternamn. Tror de flesta av er förstår av vilket skäl :)
* Jonas jobbar på och är duktig. Har nu fyra killar som jobbar för honom och ska snart bilda aktiebolag (och då kan företagsnamnet avslöjas som moi kom på ).
* I början av maj gick en släkting till mig hastigt bort som jag känt sen jag var liten. Blev rätt chockad av beskedet, och ledsen såklart. Nu känns det dock bättre när jag tänker på att hon verkligen levde livet till fullo och aldrig hann fatta vad som hände. Men jag kommer sakna henne.
* Efter midsommar åker hela familjen med respektive till Spanien och firar mammas 60-årsdag. Ska bli jätteskönt och framförallt kul att träffa lillasyrran som jag inte träffat sen i julas (jobbar i Strasbourg).
* I juli ska jag och Jonas åka till USA och göra en liten road-trip längs östkusten (hade inte gått utan bytt körkort). Ska bli superduperroligt. Har inte hunnit planera så mycket för det än, men det kommer :)
* Trivs bra i Skövde, "fem minuter till allt" stämmer verkligen där vi bor och jobbar och det uppskattas när man bott i storstan där det tar minst en halvtimme att förlytta sig från punkt a till b. Saknar dock ett fritidsumgänge här, men med lite tålamod så hoppas jag att det ter sig.

RSS 2.0