Dramatisk dramatik

Får som vanligt inte så mycket gjort på helgerna som jag hade velat. Latmasken tar sitt grepp om mig på fredagkvällen och släpper inte taget förrän sent på söndagkvällen. Men en del trevligheter blev det i alla fall den här helgen.

Igår tog Jonas och jag en tur upp på Billingeberget och njöt av kristallklar snö och klarblå himmel. Från vårt promenadstig hade vi en enormt fin utsikt över hela slätten. Om man gillar vintersporter är Skövde helt klart rätt ställe. Härifrån har sportlovskidsen skidbacke, skridskobana, pulkbackar och hela fadderittan. Vi kolade även in utomhusetbadet som nu täcktes i snö, men som under sommaren bjuder på simturer med oslagbar utsikt över hela staden. Efter promenaden åt vi lunchbuffé på Billingehotellet och kollade in alla som åkte skidor i backen under oss.

På kvällen blev vi dock riktigt oroliga för vi kunde inte hitta Poker i mörkret. Han har dessutom tappat bort sitt halsband så han går ut utan (dock med märkt öra) och är svår att se i svarta natten. Tog flera varv runt området och ropade och lockade med lasern, men ingen Poker. När Jonas gick ut på sin tredje runda sa han i förbifarten åt mig att kolla så att han inte sprungit upp i trapphuset så jag tog trapporna ändå upp till vindsförrådet, och vem ser jag om inte Poker. Han har börjat vänja sig mer och mer vid att vara ute nu så problemet är att han går mycket längre bort. Förut höll han sig runt huset och strök sig utmed knutarna, men igår såg jag att han kilade över och in på tomten tvärs över gatan. Så nu får man ropa på honom flera kvarter bort. Är i alla fall glad att han trivs så bra här, för han är mycket mer harmonisk nu.

När Poker var safe and sound åt vi middag och sen myste vi alla tre framför South Park och sket i fjanterifestivalen (som jag numera kallar den). Idag sov jag ut till tolv (!). Ska försöka få ändan ur vagnen och fixa iordning lite här hemma inför mamma och pappas besök på fredag, och förbereda mig inför jobbveckan. Den bjuder b. la. på ett Stockholmsbesök under tisdagen men annars blir det nog mest Skövdebaserade dagar. När mamma och pappa åker hem på Söndag följer jag dock med i bilen för jag har möten i Stockholm på måndag-tisdag. På vägen hem ska jag också hälsa på twinsen med päron, vilket jag verkligen ser fram emot för de växer ju så fort nu. Twinsen alltså, inte Karin och Johannes.

Ska försöka bli bättre på att ta lite kort här, men det är samma brist på tid som gör att jag inte bloggar lika ofta. Men jag finns. Jag lovar.

P.S. Vi fick tyvärr inte uppdraget i Gbg, men det var nog bara för att jag inte var med ;)

Kommentarer
Postat av: Linda S

Dåligt med uppdatering. Jag vill veta hur det är i Skövde!

2009-03-05 @ 16:13:24
URL: http://www.sjolen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0